Bli med på Grønn internasjonal dag

Søndag 22. september kan du oppleve en dag litt utenom det vanlige! Da er du invitert til det som har fått navnet Grønn internasjonal dag.

11 personer fra arrangementkomiteen til Grønn internasjonaldag står på to rekker foran muren på Dømmesmoen og smiler til fotografen - Klikk for stort bildeDenne gjengen gleder seg til å invitere deg til en helt spesiell dag på Dømmesmoen - Grønn internasjonal dag.

Det er Hagebruksmuseet, kvalifiseringstjenesten, flyktningtjenesten og Grønn trivsel som inviterer alle i Grimstad til gratis Grønn internasjonal dag søndag 22. september på Hagebruksmuseet på Dømmesmoen.

Initiativtakerne samarbeider om å lage en dag med spennende aktiviteter som passer for hele familien. Deltakerne på kvalifiseringstjenesten gleder seg til å servere gratis smaksprøver fra ulike land og kulturer.

De vil også underholde med musikk, dans og sang. I tillegg vil museet være åpent, og det blir guidet tur i parsellhagene med Grønn trivsel og i Ibsens urtehage med Vivian Stølen. I kafeen på museet vil det bli salg av vafler og sveler.

– Med denne dagen ønsker vi å sette søkelys på miljøet, og vi håper alle som kan vil gå eller sykle til arrangementet, sier Serhii Bychkov, Nourhan AbuSharekh og Tuba Turgut Isik, som er med som arrangører.

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Et annet viktig mål med dagen er integrering.

– Grønn internasjonal dag er en unik mulighet til å feire mangfold, miljø og fellesskap i Grimstad. Velkommen til en trivelig dag fylt med opplevelser som vil glede alle på Dømmesmoen, sier de tre.